Vorige week kregen we te maken met een onverwachte gast. Hij was met Julian mee uit school gekomen en was ervan uitgegaan dat hij het hele weekend kon blijven. Hij at met ons mee, ging mee boodschappen doen en kon (gelukkig) bij Julian op de kamer slapen.

Omdat we ’s zondags niets gepland hadden staan, besloten we hem mee te nemen voor een dagje Arusha National Park. Waarschijnlijk had hij nog niet veel gezien in zijn jonge leventje en Arusha NP is en blijft een verrassend mooi park. Hij mocht voor in de auto zitten en had de tijd van zijn leven. Alleen een beetje jammer dat hij bijna overal op de foto opdook.

Een foto/videoverslag van een vrije zondag in Arusha National Park!

Overigens is onze gast ’s maandags weer met Julian terug naar school gestuurd. Sindsdien hebben we niets meer van hem gehoord…