Na 2,5 fantastische en gezellige weken in Nederland doorgebracht te hebben zijn we inmiddels weer terug in het warme en zonnige, doch met dagelijks een bui regen, Tanzania. Blij om weer terug te zijn in Afrika, maar ook met veel plezier terug kijkend op onze ‘vakantie’ in eigen land.

Het was wederom druk en hectisch, maar vooral voor Julian was elke dag een feestje: op bezoek bij neefje en nichtje, uit logeren bij opa en oma, de stallen uit doen bij de andere opa en oma, zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Met als kers op de taart een uitgebreid (vervroegd) verjaardagsfeestje volop cadeaus.

Julian's tweede verjaardag

Hiep hiep hoera! Twee jaar!

En hoewel je zou zeggen dat we in Tanzania al genoeg op safari gaan, konden we het niet laten om een ook dagje Burgers’ Zoo te plannen! Van Bush naar Desert en van Safari naar Ocean, voor Julian zijn alle dieren nog even bijzonder!

Julian en Hanna in dierentuin