Afgelopen maand stond behoorlijk in het teken van de media. Zo was ik te horen in het radioprogramma “Thank God It’s Sunday” op Radio 2, maar ook vroeg Mama to the Max mij om een blog te schrijven over onze emigratie naar Tanzania.

Voor degene die de website niet kennen, Mama to the Max is een online community voor mama’s (to be) met tips, ervaringen en ideeën.  Kortom, een  leuke blog met typische Mom’s talk en leuke artikelen voor inspiratie of als je het hectische leven je even teveel wordt.

Enkeltje Afrika

Omdat het inmiddels vier jaar geleden is dat we een enkeltje Afrika boekten, leek het me een goed moment om er nog eens bij stil te staan en op terug te kijken. Hoe Julian langzaamaan Engelse woordjes oppikte. Hoe zowel de kinderen als ik aan een ‘dada’ moesten wennen. En hoe we als gezin zoveel mogelijk van het land proberen te genieten door er regelmatig een weekendje op uit te gaan. Zelfs met een paar maanden oude baby, die inmiddels is uitgegroeid tot een eigenwijze peuter!

Benieuwd? Lees hier het volledige artikel…

Mama to the Max in Tanzania op facebook

En ook ik vraag me af: heb jij wel eens overwogen om te emigreren? En waarheen?