Net als de meeste Nederlandse kinderen geniet ook Julian al een aantal weken van zijn welverdiende vakantie. Het internationale schoolsysteem kent echter een heel andere vakantie-indeling dan die van Nederland. Zo bestaat een schooljaar uit drie terms van elk twee tot drie maanden. Elke termijn eindigt met een vakantie van één maand (kerst- en voorjaarsvakantie) of zelfs twee maanden (zomervakantie). En in het midden van de term hebben de kinderen ook nog een weekje vrij.

Al met al genoeg gelegenheid dus om lekker lang uit te slapen (jammer genoeg komt dát er nou net niet van), fijn thuis te spelen en uitjes te maken. Een greep uit hoe Julian zijn zomervakantie doorbrengt!

Met Lisan spelen

Met Lisan spelen in de zomervakantie

Op safari gaan

Op safari gaan in de vakantie

Met vriendjes spelen

Julian met vriendje Leo spelen

En met vriendinnetjes

Julian met vriendinnetje Isabella spelend

Helpen met koken

Meehelpen met koken in vakantie

Dansen

Spelletjes doen

Spelletjes spelen in de vakantie

Knutselen

Knutselen in de vakantie

Op familiebezoek in Nederland!

Eendjes voeren in Nederland