Tot een bruisend Oranje WK finale is het helaas niet gekomen, maar dat doet niets af aan het plezier dat we beleven tijdens onze week in Nederland. Het weer zit ons in ieder geval mee. Sterker nog, voor de zonnige dagen en zwoele zomeravonden moeten we momenteel duidelijk niet in Tanzania maar in ons eigen kikkerlandje zijn.

En daarom genieten we des te meer van de vele barbecues, terrassen en uitjes met familie en vrienden. Ook voor Julian is het één groot feest. Auto’s besturen in de draaimolen, bezoekjes aan opa’s en oma’s, pannenkoeken eten, fietsen, pony rijden en zich uitleven in de speel- en dierentuinen… Maar het grootste plezier lijkt hij toch wel te beleven samen met zijn neefje en nichtje.

But time flies when you’re having fun. Voor we het weten staan we weer op Schiphol. Met enigszins gemengde gevoelens stappen we in het vliegtuig, wetend dat het niet altijd vanzelfsprekend is om veilig aan te komen. Maar er zijn al weer volop redenen om terug te komen, dus dergelijke bezoekjes aan Nederland zullen nog vaak volgen!