"You can leave Africa, but Africa will never leave you"

Vooroordelen over Afrika

Er is waarschijnlijk geen continent dat zoveel vooroordelen kent als Afrika. Ook ik had er een heel ander beeld van voordat we er zelf gingen wonen. In een volgende post wil ik graag op enkele van die vooroordelen ingaan.

Maar eerst ben ik benieuwd naar jouw mening. Hoe zie jij Tanzania, of Afrika in het algemeen? En welke opvattingen heb jij misschien moeten bijstellen nadat je er geweest was?

Laat het me weten!

 

1 reactie

  1. Helmien en Wim

    Helaas Miranda, kunnen we niet oordelen, we zijn er nl nog nooit geweest. We kennen Afrika enkel van tv of film beelden, maar als je er geweest bent, weet je sommige dingen pas echt. Overal ter wereld zijn veel mensen aardig, ieder met een eigen cultuur , en is het zeer interessant om te zien hoe ze leven. Maar heel graag willen we in de toekomst nog wat van Afrika zien en de mensen daar ontmoeten . Groetjes Wim en Helmien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2021 Terug naar Afrika

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: