Enige tijd geleden heb ik beloofd de blog weer op te pakken. Gezien het feit dat ik in één maand meer heb gepost dan in heel 2015 bij elkaar, ben ik daar aardig in geslaagd.

Maar ik heb besloten om nog een stapje verder te gaan. Een compleet nieuwe website: Terug naar Afrika! Geen blogspot meer, maar een betaalde domeinnaam en het ontwerp in eigen beheer. Is meteen een mooie kans om mijn kennis van web design op te frissen.

Wellicht heb je hem afgelopen week al voorbij zien komen. De blog is nog verre van af en eerlijk gezegd vraag ik me af of dat ooit zal gebeuren. Maar er moet toch een moment komen om ‘m officieel te introduceren. Dus bij deze!

Naast een bezoek aan de nieuwe site ben je ook welkom om ons via Facebook en Instagram te volgen. Of abonneer je om geen enkele update te missen.

Hoewel er nog dagelijks aan gesleuteld zal worden, ben ik uiteraard erg benieuwd wat je ervan vindt en of er misschien nog dingen zijn die je mist. Alle feedback is welkom.

Karibu kwa Terug naar Afrika!

P.S. Houd er rekening mee dat de huidige blogspot op korte termijn zal komen te vervallen!